Wat doet de slotenmaker Sint-Joost-ten-Node?Je staat er niet altijd bij stil hoe belangrijk sloten zijn in onze samenleving. Ze bepalen voor een groot deel onze veiligheid, we denken pas aan het belang als een slot niet werkt, of wanneer je de huisdeursleutel bent verloren. In dat geval kom je terecht bij de slotenmaker Sint-Joost-ten-Node. Dit zijn de belangrijkste diensten die de slotenmaker kan leveren:


1. Sloten repareren in noodgevallen


Je komt in de avond thuis en het slot is geforceerd. De deur is nog dicht maar je kunt zelf niet meer binnen. De slotenmaker Sint-Joost-ten-Node is snel ter plekke om toegang te verschaffen, op elk moment van de dag.


2. Duplicaten maken


Soms heb je een extra sleutel nodig, voor een gezinslid of een duplicaat om te bewaren op een andere locatie. De slotenmaker Sint-Joost-ten-Node kan snel een nieuwe sleutel maken, ook bijzondere sleutels van een specifiek type.


3. Advies over sloten


Wat moet je doen wanneer er is ingebroken? Welke eisen stelt de verzekering en hoe weet je dat een slot veilig is? De slotenmaker Sint-Joost-ten-Node geeft advies en kan al uw vragen beantwoorden.


4. Beveiliging


De slotenmaker Sint-Joost-ten-Node geeft ook vrijblijvend advies over beveiliging in huis. Van een inbraakalarm tot een beveiligingscamera, en tips voor het kiezen van de juiste security service. Neem direct contact op met uw slotenmaker in Sint-Joost-ten-Node voor meer informatie.


Je ziet het, de slotenmaker levert diverse diensten die perfect aansluiten op onze moderne samenleving. Wacht niet te lang en neem contact op met de slotenmaker Sint-Joost-ten-Node, de specialist bij jou in de buurt!

Slotenmaker Sint-Joost-ten-Node reviewed on 21 maart 2015 by rated 4.9 of 5
Prolocks
Abdijstraat 15 Gingelom, Limburg 3890
We hebben 10000+ tevreden klanten in Brussel, Leuven, Tienen, Hasselt, Tongeren, Sint-Truiden, Genk. +32 489 309 305 info@prolocks.be Uren: Maandag - Zondag 24 / 7