Slotenmaker
in uw Buurt
Met Spoed of Zonder

Onze professionele slotenmakers staan klaar om u te helpen

  • Spoedservice 24u/7d
  • Vaste tarief
  • Schadevrij deur openen

Alarmsystemen systemen voor uw woning

Uit onderzoek is gebleken dat vooral in Leuven veel woninginbraken plaatsvinden, veel meer dan in andere Belgische provincies. Veel mensen voelen zich dan ook niet veilig in hun woning in Leuven. Gelukkig valt er wel iets aan te doen: het laten plaatsen van een goed alarmsysteem. Slotenmaker Prolocks is de specialist in alarmsystemen en staat klaar om het systeem van uw voorkeur in uw woonst in Leuven te installeren.

Kosten van alarmsystemen

Wat uw alarmsysteem bij de specialist gaat kosten is afhankelijk van het type systeem dat uit kiest. Zo zijn uitgebreide alarmsystemen een stukje prijziger dan een meer eenvoudig systeem. Per systeem is ook moeilijkheidsgraad van het installeren wisselend. Natuurlijk heeft uw specialist van Slotenmaker Prolocks alles in huis om de installatie van uw nieuwe alarmsysteem succesvol te laten verlopen.

Om u alvast een indicatie van de prijzen van onze alarmsystemen te geven:
Soort systeem Gemiddelde prijs (inclusief btw en montage door de specialist)

  • Draadloos systeem: basis € 750
  • Draadloos systeem: uitgebreid € 1.200
  • Bekabeld systeem: basis € 1.200
  • Bekabeld systeem: uitgebreid € 1.700
  • Hybride systeem: € 1.000

Voelt u zich door inbraken ook niet veilig in uw woning en wilt u daar iets aan doen? Kies dan vandaag nog voor de hoge kwaliteit alarmsystemen van de specialist. Op deze manier kunt u uzelf, uw gezinsleden en al uw kostbare bezittingen optimaal beveiligen tegen woninginbraken. Als u op zoek gaat naar een nieuw alarmsysteem komt u al snel terecht in een enorm aanbod met ongekende keuzemogelijkheden. Afhankelijk van het type alarmsysteem kunt u het zelf installeren of door een specialist laten installeren. We raden u altijd aan om de hulp van een specialist in te schakelen bij het aanleggen van uw alarmsysteem. Zo weet u zeker dat het systeem op de juiste wijze geïnstalleerd wordt en kunt u tevens gebruikmaken van onze expertise. Onze ruime ervaring met alarmsystemen stelt ons in staat om het systeem op de meest optimale manier voor u in te zetten bij de beveiliging van uw woonst. Bij de plaatsing van uw systeem speelt de specialist in op de gedachtegangen van inbrekers. Hierdoor zal uw nieuwe alarmsysteem u ontzettend veel waar voor uw geld geven. Natuurlijk zijn ook de diensten van de specialist zelf altijd het beste geprijsd. Vergelijk onze offerte met die van andere aanbieders van alarmsystemen en u komt al snel tot de conclusie dat Prolocks u de beste kwaliteit service en alarmsystemen biedt voor de juiste prijs.

Soorten alarmsystemen

Alarmsystemen zijn beschikbaar in vele varianten. Zo kunt u onder meer kiezen uit diverse bekabelde en draadloze alarmsystemen. Tevens is er de optie van een hybride systeem. Uiteraard kiest u altijd het systeem dat het beste past bij uw woning, zodat uw pand op de juiste manier beveiligd kan worden door de specialist. Bekabeld alarmsysteem: in de wat lagere prijsklasse vindt u diverse soorten bekabelde alarmsystemen, die overigens stuk voor stuk zeer betrouwbaar zijn. De diverse onderdelen van dit systeem zijn met kabels verbonden en wanneer het alarmsysteem eenmaal geplaatst is hoeft u er niets meer aan te doen. Een bekabeld alarmsysteem vraagt nauwelijks onderhoud en gaat jarenlang mee. Draadloos alarmsysteem: onze draadloze alarmsystemen werken op batterijen die vanzelfsprekend van tijd tot tijd vervangen moeten worden. De verschillende onderdelen van dit systeem worden via een wifi verbinding met elkaar in contact gesteld. U kunt dit type alarmsysteem te allen tijde uitbreiden. Hybride alarmsysteem: dit type alarmsysteem combineert alle voordelen van zowel de draadloze als de bekabelde alarmsystemen. Uw specialist installeert hem graag voor u en kan hem op ieder gewenst moment eenvoudig uitbreiden.

Kiezen voor een basis alarmsysteem of een uigebreid alarmsysteem

Zowel onze draadloze als onze bekabelde alarmsystemen zijn verkrijgbaar een uitgebreide versie en een basis variant. Ze zijn standaard voorzien van handig bedieningspaneel. Kiest u voor een basis alarmsysteem, dan mag u rekenen op een centraal bedieningspaneel, contact sensoren voor deuren en ramen en een sirene. Bij een uitgebreid alarmsysteem heeft u naast een centraal bedieningspaneel, contact sensoren voor deuren en ramen en een sirene tevens de beschikking over een rookmelder, bewegingsmelder, raammagneten en een aansluiting bij een alarmcentrale. Wanneer we uw alarmsysteem hebben geïnstalleerd nemen we altijd het bedieningspaneel even met u door. Zo weet u precies hoe alles werkt en kunt u alles wat er in en om uw woning gebeurt scherp in de gaten houden. Heeft u gekozen voor een uitgebreid alarmsysteem, dan staat u bij woninginbraken of andere calamiteiten altijd in direct contact met de alarmcentrale. De medewerkers van de alarmcentrale staan op ieder moment voor u klaar en zorgen ervoor dat de juiste mensen u komen bijstaan.

Slotenmaker Prolocks: Uw specialist voor alarmsystemen

Als specialist op het gebied van alarmsystemen staan we altijd voor u klaar. Als plaatselijke specialist zijn we altijd dichtbij om uw pand te beveiligen tegen woninginbraken en andere narigheid. Neem vandaag nog contact op met de slotenmakers van Prolocks.be