Slotenmaker
in uw Buurt
Met Spoed of Zonder

Onze professionele slotenmakers staan klaar om u te helpen

  • Spoedservice 24u/7d
  • Vaste tarief
  • Schadevrij deur openen

Buitengesloten

Bezoek van een slotenmaker

Buitengesloten? Prolocks lost het voor u op

Buitengesloten zitten is nooit fijn. Heeft u de sleutel afgebroken, wil uw slot plots niet meer draaien of bent u simpelweg de sleutel in huis vergeten? Dit probleem komt altijd ongelegen. Gelukkig weet u wie u kan bellen om dit probleem snel mogelijk op te lossen. Prolocks staat steeds voor u klaar met een feilloze service. Zo kan u in een mum van tijd en met een gerust hart terug naar binnen.

Vlotjes terug in huis met Prolocks

Wij weten dat dit soort probleem altijd irritant zijn. Niemand vraagt erom om buitengesloten te zitten. Het is altijd mogelijk dat uw slot plots blokkeert, uw sleutel afbreekt of u gewoon de deur achter u dicht trekt zonder de sleutel te nemen. Wij weten dat u wel iets anders te doen heeft en daarom voorzien wij een 24/7-snelservice. Is het zondagnacht? Woensdagochtend of vrijdagnamiddag? Geen probleem! Onze vakmannen staan altijd voor u klaar. Meestal kunnen wij binnen het half uur aan uw deur verschijnen om u terug toegang tot uw woning te verlenen. Zo hoeft u niet uw hele dagplanning aan te passen.

Vaak kunnen we u toegang tot uw woning verlenen zonder enige schade waneer u zich buitengesloten heeft. Moet uw slot toch vervangen te worden? Dan doen onze werknemers dit in een handomdraai. Door hun professionele opleidingen werken zij snel en zorgvuldig uw problemen weg. Bij Prolocks kiezen wij enkel voor de hoogste kwaliteit sloten, want uw veiligheid is onze prioriteit. Zo kan u met een gerust hart de dag verder zetten.

Is het niet de voordeur maar de poort die klemt? Geen probleem, onze vakmannen worden constant bijgeschoold zodat wij al uw problemen kunnen oplossen. Een poort die klemt of niet reageert, wordt door ons op professionele wijze aangepakt. Zo kan u snel terug binnen in uw woning, tuin of garage. Aarzel niet en contacteer ons bij deze problemen: onze werknemers zijn al onderweg.

Snel terug de auto in

De deur van uw woning is niet het enige wat kan vastzitten, ook de sloten van uw auto kunnen soms protesteren. Blokkeert het slot of bent u uw sleutel kwijt? Geen probleem. Wij bij Prolocks kunnen niet enkel uw voordeur of poort voor u openen, ook de auto is geen probleem. Want ja, buitengesloten worden door de auto is nog steeds mogelijk. Door onze snelservice staan wij op ieder moment van de week, meestal binnen het half uur, aan uw auto om u terug toegang te verlenen. Zo kan u ongestoord naar uw volgende afspraak.

Prolocks: niet enkel een probleemoplosser

Prolocks staat voor u klaar bij al uw slotproblemen maar dit is niet het enige wat wij doen. Merkt u op dat uw slot al even niet meer zo vlot draait? Of klemt uw poort al even maar zit die nog niet helemaal vast? Voorkom het om buitengesloten te worden en bel ons op om uw slot te vervangen. Niet enkel wordt uw veiligheid beter, ook heeft u jarenlang geen problemen meer.

Zit u in met de veiligheid van uw woning? Zijn er in de buurt enkele inbraken geweest? Of wil u gewoon iedere nacht op beide oren kunnen slapen? Vraag enkele tips aan een van onze anti-inbraakspecialisten. Zij komen graag bij u langs om de veiligheid van uw woning te bespreken. Met de juiste alarminstallatie, verlichting en afsluiting voelt u zich een stuk veiliger.

Uzelf buitengesloten

Heeft u uzelf buitengesloten of wenst u advies over een betere inbraakbeveiliging of een nieuw slot? Wij zijn al onderweg. Op onze website vindt u heel wat meer info, maar ook telefonisch zijn we bereikbaar voor dringende gevallen en vragen. Sloten hebben voor ons geen geheimen meer.