ClickCease

Inbraakbeveiliging

Onze professionele slotenmakers staan klaar om u te helpen

 • Spoedservice 24u/7d
 • Vaste tarief
 • Schadevrij deur openen

Wij bellen terug:

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  We zullen contact met u opnemen om uw afspraak in te plannen. Voor spoeddiensten BEL: 0489 309 305

  Bezoek van een slotenmaker

  Als u thuis een veilig gevoel wilt hebben, dan moet u bij inbraakbeveiliging zijn! Prolocks beveiligt uw huis als de beste. Op die manier kan u met een gerust hart uw huis uitgaan. Wij bieden verschillende soorten inbraakbeveiliging aan, dat aan al uw noden voldoen. Er bestaan meerdere mogelijkheden als het gaat over inbraakbeveiliging, zoals:

  U kunt bij deze slotenmaker terecht voor:

  U ziet het natuurlijk meteen: bij ons bent u aan het juiste adres om uw huis en tuin volledig te voorzien van een beveiligde omgeving!

  Modern

  Uiteraard zijn wij volledig mee met de laatste trends. Wij zijn op de hoogte van alle moderne technologieën op het gebied van beveiliging. Tevens plaatsen wij een zeer correcte prijs tegenover de systemen die wij installeren. Ook bieden wij een erg goede service. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het onderhoud van uw inbraakbeveiliging, want ook daar zorgen wij voor!

  Alarmsystemen

  De meest gekozen manier om een huis te beveiligen, is het installeren van een alarmsysteem. Uiteraard is het niet onverstandig om hierin te investeren. Het schrikt inbrekers af, maar ook schrikt de hele buurt op als het alarm afgaat. Tevens kan u de politie inschakelen om te controleren of het over een echte inbraak gaat. Ook laten de moderne systemen het toe om een bericht naar bijvoorbeeld uw smartphone te sturen in geval dat uw alarm afgaat.

  Camerabeveiliging

  Ook camerabeveiliging is erg populair als het over inbraakbeveiliging gaat. De beelden die vastgelegd worden, kunnen automatisch opgeslagen worden op het internet. Dit is natuurlijk een grote sterkte van het systeem. Dieven of andere kwaadwilligen kunnen de camera in dit geval stukmaken, terwijl de beelden bewaard blijven. Op die manier kan u dus altijd achterhalen wie slechte bedoelingen heeft met u of uw woning.

  Wat met huisdieren?

  Misschien panikeert u wel bij het installeren van een alarmsysteem, omdat u denkt dat huisdieren dit in de weg staan. Als u één of meerdere huisdieren bezit, hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken. Ons alarmsysteem kan zo ingesteld worden dat de detectie bijvoorbeeld maar tot een bepaalde hoogte gaat. Als uw huisdier dan onder deze vastgelegde hoogte blijft, zal het alarm niet afgaan in geval uw huisdier rondwandelt. Ook kunnen wij in bepaalde ruimten een inbraakbeveiliging voorzien aan de ramen, in plaats van de ruimte. Ook op die manier kan uw huisdier het alarm niet doen afgaan.

  Meer infromatie en offerte

  Als u toch nog vragen heeft omtrent inbraakbeveiliging, of twijfels omtrent de systemen die wij aanbieden, dan kan u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om de verschillende mogelijkheden omtrent inbraakbeveiliging voor u uit te leggen. Ook zijn wij steeds bereid om enkele voorbeelden te tonen van systemen die reeds door ons geplaatst werden. Als u vervolgens overtuigd bent voor het aanschaffen van inbraakbeveiliging, dan kan u altijd een volledig vrijblijvende offerte aanvragen. Wanneer u dit wenst, kunnen wij ook bij u langskomen.

  Contacteer ons

  U wilt veiligheid op de eerste plaats zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog voor snelle interventies of grondig uitgewerkte beveiligingsplannen. Wilt u een beveiligingssysteem laten ontwikkelen en installeren door dé expert van Vlaanderen? Bel of mail ons voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Wat zeggen onze klanten?

  Prolocks
  4.8
  Based on 28 reviews
  powered by Google
  isabelle bemelmansisabelle bemelmans
  15:43 24 Nov 22
  Lock yourself out at 3.30 pm and be nice and warm inside at 4.30 pm with a new lock! Great service! Thank you
  sandra duwesandra duwe
  14:33 23 Nov 22
  Friendly, smooth, fast on the spot. Very professional.
  Trui NiesTrui Nies
  12:01 08 Nov 22
  On site within half an hour.Friendly and quick help
  Bob GeldermansBob Geldermans
  12:12 28 Oct 22
  Very satisfied. Good workmanship and honest advice, as it should be (but not always the case in this profession)
  Fatima EljFatima Elj
  16:56 14 Aug 22
  Locked out of the car (key in suitcase) contacted an employee of this company and helped with kindness and quickly despite I arrived late. Polite and helpful employee 👌🏽Good service, recommended!
  Gebirie YizengawGebirie Yizengaw
  21:11 14 Jun 22
  Fot the service 2 ts. Always fast and relieves you from the stress. Really recommended if you happen to be in this situation
  Иска ХамИска Хам
  02:04 29 Jan 22
  I would like to recommend this company.Good cooperation and professional stuff.Thanks a lot guys. 👍🙌🏻
  Francois PeetersFrancois Peeters
  22:25 22 Dec 22
  Snelle, vriendelijke service.Niks op aan te merken.
  isabelle bemelmansisabelle bemelmans
  15:43 24 Nov 22
  Om 15u30 jezelf buitensluiten en om 16u30 lekker warm binnen zitten met een nieuw slot! Super service ! Bedankt
  sandra duwesandra duwe
  14:33 23 Nov 22
  Vriendelijk, vlot, snel ter plaatse. Zeer professioneel.
  Trui NiesTrui Nies
  12:01 08 Nov 22
  Binnen een half uur ter plaatse .Vriendelijk en snel geholpen
  Bob GeldermansBob Geldermans
  12:12 28 Oct 22
  Zeer tevreden. Goed vakmanschap en eerlijk advies, zoals het moet (maar niet altijd gebeurt in dit vak)
  Rosy BasRosy Bas
  14:05 15 Oct 22
  Super goed en snel geholpen. Een echte stielman!!!!
  Fatima EljFatima Elj
  16:56 14 Aug 22
  Buitengesloten uit wagen (sleutel in koffer) contact opgenomen met medewerker van deze firma en met vriendelijkheid en snel verder geholpen ondanks ik aan de late kant toekwam. Beleefde en hulpzame werknemer 👌🏽Goede service, aan te raden!
  Mijn elektrisch slot stuk, laten vervangen door gewoon slot. Mooi afgewerkt doordat het een groot slot was en het gewone een stuk kleiner is, was niet dringend maar enkele uren nadien hersteld.
  Gabriel QuniGabriel Quni
  12:12 29 Jun 22
  Nurdy heeft goede werk gedaan, heeft correct gewerkt. Hij is van Antwerpen naar Merksem gegaan. Snel gekomen. Goed en professionel werk gedaan. Dank u voor goede werk.
  js_loader