Slotenmaker
in uw Buurt
Met Spoed of Zonder

Onze professionele slotenmakers staan klaar om u te helpen

  • Spoedservice 24u/7d
  • Vaste tarief
  • Schadevrij deur openen

Elektrische sloten

Bezoek van een slotenmaker

Uw specialist voor elektrische sloten

Op zoek naar een specialist voor elektrische sloten en omgeving? Dan zit u hier goed! Op ons kunt u rekenen voor professionele en betrouwbare elektrische sloten voor privéwoningen, kantoorgebouwen, appartementen, garagepoorten, industriële sites, publieke parkings, winkels, …

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info of een gratis offerte voor elektrische sloten.

Over elektrische sloten

Met een elektrisch slot beschermt u uzelf, uw familieleden en uw werknemers tegen inbraken. Daarnaast zijn ze heel eenvoudig te gebruiken door iedereen. Een elektrisch slot plaatsen doet u echter best niet zelf als u er geen specifieke ervaring mee heeft. Doet u iets verkeerd en u heeft het niet door? Dan kunt u op een dag plots voor een onaangename verrassing komen te staan. Doe daarom altijd beroep op een ervaren slotenaker om een elektrisch slot te laten plaatsen.

Hoe werken gemotoriseerde sloten?

Elektromechanische, gemotoriseerde sloten worden geactiveerd door een impulsgenerator zoals een drukknop, een codeklavier, een toegangssysteem met badge, code of vingerprint. Daarbij trekt de motor de nachtschoot of nachtschoten voor een bepaalde tijd in. Een motorslot staat altijd onder continue voedingspanning. Hierdoor zal de deur altijd vergrendeld blijven met dag- en nachtschoot, ook in geval van stroomuitval.

Reken op ons voor betrouwbare elektrische sloten en omgeving.

Soorten elektrische sloten

Elektrische sloten kan je onderverdelen in onder meer:

Elektrische deuropeners of ook elektrische sluitplaat: Met een elektrische sluitplaat of deuropener kan je een deur op afstand openen. Door middel van een kantelmechanisme wordt de dagschoot van een mechanisch slot vrijgegeven.

  • Kruk gestuurde of solenoïde-sloten: Bij solenoïde sloten kan de werking van de deurkruk worden gecontroleerd. Door middel van een elektrische spanning kan de kruk worden geactiveerd en de deur worden geopend. Er zijn verschillende aansturingsmogelijkheden. Een belangrijk argument voor de keuze van een solenoïde slot is de functionaliteit om bij spanningsuitval het slot vrij te laten geven. Op deze manier blijft een veilige vluchtweg gegarandeerd.
  • Motorsloten: Elektromechanische gemotoriseerde deursloten kunnen via een toegangscontrole systeem of een drukknop elektrisch worden ontgrendeld. De nachtschoot wordt ingetrokken door een elektromotor. Na het openen en sluiten van de deur, vergrendelt het motorslot met de dag en de nachtschoot.
  • Pensloten: Pensloten zijn de meest geplaatste bijzetsloten. Ze zijn vooral geschikt voor montage op houten deuren. Het zijn effectieve en goedkope sloten die relatief eenvoudig zijn te monteren.
  • Valschootsloten (elektromechanische grendels): Valschootsloten met een sluitkracht van 2500 kilo zijn uitermate geschikt voor professionele beveiliging, zoals veiligheidsdeuren van banken, wisselkantoren, juweliers, politiediensten en gevangenissen. Daarnaast kunnen ze ook dienen voor veiligheidsdeuren voor particulier gebruik, zoals inkomdeuren van (gemeenschappelijke) appartementsgebouwen.
  • Deurmagneten: Een deurmagneet is een kwalitatief hoogwaardig product als slot voor op deuren en hekwerken. Deurmagneten zijn uiterst geschikt in situaties waar beveiligingseisen worden gesteld, maar ook als nooduitgang moet dienen en waar betrouwbaarheid, veiligheid, bedrijfszekerheid en eenvoudige montage van belang zijn. Deurmagneten kunnen worden geleverd met een noodbatterij die tot wel 24 uur de netstroom kan vervangen.

Als specialist in elektrische sloten in kunt u ons steeds contacteren met uw vragen of voor meer info.

Hoogtechnologische toegangscontrole

Naast voor elektromechanische of gemotoriseerde sloten, kunt u ook voor toegangscontrole op ons rekenen.

Dankzij onze hoogtechnologische beveiligingssystemen kunnen uw veiligheid en bescherming zo goed als gegarandeerd worden. Zowel in uw privéwoning als op kantoor.

Wij kunnen u specifieke toegangscontrole oplossingen voor woningen, appartementen, garagepoorten, industriële sites, publieke parkings, winkels, bedrijven, banken, ziekenhuizen, recyclageparken of andere veeleisende omgevingen bieden, via:

Op Prolocks kunt u vertrouwen voor zowel toegangscontrole als elektrische sloten.

Heeft u advies nodig om te weten te komen welk type van elektrisch slot of toegangscontrole voor uw situatie het meest geschikt is? Twijfel dan niet contact met ons op te nemen voor toegangscontrole of elektrische sloten en omgeving.

Contacteer ons

U wilt veiligheid op de eerste plaats zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog voor snelle interventies of grondig uitgewerkte beveiligingsplannen. Wilt u een beveiligingssysteem laten ontwikkelen en installeren door dé expert van Vlaanderen? Bel of mail ons voor een gratis kennismakingsgesprek!