ClickCease

Toegangscontrole

Onze professionele slotenmakers staan klaar om u te helpen

 • Spoedservice 24u/7d
 • Vaste tarief
 • Schadevrij deur openen

Wij bellen terug:

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  We zullen contact met u opnemen om uw afspraak in te plannen. Voor spoeddiensten BEL: 0489 309 305

  Bezoek van een slotenmaker

  Expert voor professionele toegangscontrole en omgeving.

  Zoekt u een betrouwbare partner voor toegangscontrole? Met onze moderne toegangscontrole gaat u een stap verder in de beveiliging van uw bedrijf, woning, wagen, kantoor, garage, …

  Dankzij de huidige beveiligingssystemen kunnen veiligheid en bescherming worden gegarandeerd en vergemakkelijkt. Zowel in privéwoningen als bedrijven.

  Via de geavanceerde technologie van de hedendaagse toegangscontrole systemen, kiest u bijvoorbeeld eenvoudig wie wel en wie geen toegang heeft tot uw bedrijf of privéwoning. Veel moderne systemen bieden je onder meer ook een volledige historiek van wie welke ruimte betreden heeft, en op welk tijdstip. De ruimten die u wil monitoren, zijn eenvoudig te bepalen via bijvoorbeeld RFID-Badge, iButton of vingerafdruk.

  Op zoek naar een betrouwbare partner voor toegangscontrole? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Voordelen hoogtechnologische toegangscontrole

  De technologische toegangscontrole systemen bieden dus heel wat voordelen in vergelijking met het klassieke slot. Ooit al eens de sleutel van uw woning of wagen verloren? Dan weet u vast hoe vervelend dat is en kent u ongetwijfeld de ongemakken die dat met zich meebrengt, zoals een nieuw slot moeten installeren of nieuwe sleutels moeten laten bijmaken en uitdelen aan uw gezinsleden of medewerkers. Bovendien kan een sleutel ook door onbevoegden gekopieerd worden, waardoor er nog meer veiligheidsrisico’s ontstaan.

  Toegangscontrolesystemen

  Tegenwoordig vindt u een enorm uitgebreid aanbod aan toegangscontrole systemen zoals:

  • Badge (met badgelezer): Badge controle is meestal een toegangscontrole systeem dat in bedrijven gebruikt wordt in combinatie met een sluitplan. Zo kunt u monitoren wie wanneer binnen gekomen of buiten gegaan is. Deze controle maakt het ook mogelijk om personen tijdelijk toegang te verlenen tot bepaalde ruimtes.
  • Kaartlezers: Voor toegangscontrole aan bedrijven, parkings of openbare instellingen
  • Codeklavieren: Ideaal als toegangscontroletoepassing om het gebruik van een kaart of badge uit te sluiten. Verschillende unieke codes kunnen worden ingesteld om een identificatie of toegang van de individuele gebruiker of groep mogelijk te maken.
  • Barcodelezers: Barcodescanners kunnen worden geïntegreerd bij toegangscontrole met tickets voor parkings of grote evenementen, ticketcontrole voor musea of recreatiedoeleinden.
  • Vingerscan: Elke vingerafdruk is uniek en hoort bij 1 persoon. Bij een vingerscan scant het systeem de vinger op meer dan 35 punten en vergelijkt het deze gegevens vervolgens met de vingerafdrukken van bevoegde personen in de database. Wanneer de gegevens overeenkomen kan je bijna 100 procent zeker zijn dat de persoon bevoegd is. Een vingerscan kunt u ook nog combineren met een irisscan of gezichtsscan.
  • Gezichtsherkenning of identiteit: Toegangscontrole kan ook op basis van gezichtsherkenning door middel van een camera. Uw gezicht en identiteit worden nu uw sleutel. Zonder iets bij u te hebben en zonder iets te moeten aanraken. De combinatie van verschillende 2de generatie biometrische technieken biedt een verhoogde beveiliging, meer comfort en meer efficiëntie. Het enige wat u hoeft te doen is doorlopen.

  En nog veel meer systemen.

  Onze betrouwbare experten voor beveiliging en toegangscontrole in helpen u graag met het maken van een keuze.

  Bedrijven, parking, ziekenhuizen en meer

  Er zijn specifieke toegangscontrole oplossingen voor woningen, appartementen, garagepoorten, industriële sites, publieke parkings, winkels, bedrijven, banken, ziekenhuizen, recyclageparken of andere veeleisende omgevingen.

  Heeft u advies nodig om te weten te komen welk type toegangscontrole voor uw situatie het meest geschikt is? Twijfel dan niet contact met ons op te nemen.

  Tip omtrent de privacy wetgeving

  ‘Privacy’ is een delicaat onderwerp. Als u een toegangscontrole systeem aanbrengt in uw bedrijfsgebouw, moet u zich afvragen of u niet in overtreding bent wanneer u persoonsgegevens van een gebruiker, van een online toegangscontrole systeem met registratie gaat gebruiken. Het is voor bedrijven daarom aan te raden om op voorhand de ondernemingsraad of personeelsdelegatie binnen de onderneming hierin te betrekken.

  Voor meer informatie rond de privacy wat betreft toegangscontrole kunt u altijd contact opnemen met de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (www.privacycommission.be).

  Voor toegangscontrole in of omgeving kunt u op ons rekenen.

  Neem contact op met Slotenmaker, dé beveiligingsspecialist van België!

  U kan bij ons ook terecht voor:

  Contacteer ons

  U wilt veiligheid op de eerste plaats zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog voor snelle interventies of grondig uitgewerkte beveiligingsplannen. Wilt u een beveiligingssysteem laten ontwikkelen en installeren door dé expert van Vlaanderen? Bel of mail ons voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Wat zeggen onze klanten?

  Prolocks
  4.8
  Based on 28 reviews
  powered by Google
  isabelle bemelmansisabelle bemelmans
  15:43 24 Nov 22
  Lock yourself out at 3.30 pm and be nice and warm inside at 4.30 pm with a new lock! Great service! Thank you
  sandra duwesandra duwe
  14:33 23 Nov 22
  Friendly, smooth, fast on the spot. Very professional.
  Trui NiesTrui Nies
  12:01 08 Nov 22
  On site within half an hour.Friendly and quick help
  Bob GeldermansBob Geldermans
  12:12 28 Oct 22
  Very satisfied. Good workmanship and honest advice, as it should be (but not always the case in this profession)
  Fatima EljFatima Elj
  16:56 14 Aug 22
  Locked out of the car (key in suitcase) contacted an employee of this company and helped with kindness and quickly despite I arrived late. Polite and helpful employee 👌🏽Good service, recommended!
  Gebirie YizengawGebirie Yizengaw
  21:11 14 Jun 22
  Fot the service 2 ts. Always fast and relieves you from the stress. Really recommended if you happen to be in this situation
  Иска ХамИска Хам
  02:04 29 Jan 22
  I would like to recommend this company.Good cooperation and professional stuff.Thanks a lot guys. 👍🙌🏻
  Francois PeetersFrancois Peeters
  22:25 22 Dec 22
  Snelle, vriendelijke service.Niks op aan te merken.
  isabelle bemelmansisabelle bemelmans
  15:43 24 Nov 22
  Om 15u30 jezelf buitensluiten en om 16u30 lekker warm binnen zitten met een nieuw slot! Super service ! Bedankt
  sandra duwesandra duwe
  14:33 23 Nov 22
  Vriendelijk, vlot, snel ter plaatse. Zeer professioneel.
  Trui NiesTrui Nies
  12:01 08 Nov 22
  Binnen een half uur ter plaatse .Vriendelijk en snel geholpen
  Bob GeldermansBob Geldermans
  12:12 28 Oct 22
  Zeer tevreden. Goed vakmanschap en eerlijk advies, zoals het moet (maar niet altijd gebeurt in dit vak)
  Rosy BasRosy Bas
  14:05 15 Oct 22
  Super goed en snel geholpen. Een echte stielman!!!!
  Fatima EljFatima Elj
  16:56 14 Aug 22
  Buitengesloten uit wagen (sleutel in koffer) contact opgenomen met medewerker van deze firma en met vriendelijkheid en snel verder geholpen ondanks ik aan de late kant toekwam. Beleefde en hulpzame werknemer 👌🏽Goede service, aan te raden!
  Mijn elektrisch slot stuk, laten vervangen door gewoon slot. Mooi afgewerkt doordat het een groot slot was en het gewone een stuk kleiner is, was niet dringend maar enkele uren nadien hersteld.
  Gabriel QuniGabriel Quni
  12:12 29 Jun 22
  Nurdy heeft goede werk gedaan, heeft correct gewerkt. Hij is van Antwerpen naar Merksem gegaan. Snel gekomen. Goed en professionel werk gedaan. Dank u voor goede werk.
  js_loader