Alarmsystemen voor uw woning in Brussel

Uit onderzoek is gebleken dat vooral in Brussel veel woninginbraken plaatsvinden, veel meer dan in andere Belgische provincies. Veel mensen voelen zich dan ook niet veilig in hun woning in Brussel. Gelukkig valt er wel iets aan te doen: het laten plaatsen van een goed alarmsysteem. Slotenmaker Prolocks is de specialist in alarmsystemen en staat klaar om het systeem van uw voorkeur in uw woonst in Brussel te installeren.

Kosten van alarmsystemen Brussel

Wat uw alarmsysteem bij de specialist in Brussel gaat kosten is afhankelijk van het type systeem dat uit kiest. Zo zijn uitgebreide alarmsystemen Brussel een stukje prijziger dan een meer eenvoudig systeem. Per systeem is ook moeilijkheidsgraad van het installeren wisselend. Natuurlijk heeft uw specialist van Slotenmaker Prolocks in Brussel alles in huis om de installatie van uw nieuwe alarmsysteem Brussel succesvol te laten verlopen.

Om u alvast een indicatie van de prijzen van onze alarmsystemen Brussel te geven:
Soort systeem Gemiddelde prijs (inclusief btw en montage door de specialist)

  • Draadloos systeem: basis € 750
  • Draadloos systeem: uitgebreid € 1.200
  • Bekabeld systeem: basis € 1.200
  • Bekabeld systeem: uitgebreid € 1.700
  • Hybride systeem: € 1.000

Voelt u zich door inbraken in Brussel ook niet veilig in uw woning en wilt u daar iets aan doen? Kies dan vandaag nog voor de hoge kwaliteit alarmsystemen van de specialist in Brussel. Op deze manier kunt u uzelf, uw gezinsleden en al uw kostbare bezittingen optimaal beveiligen tegen woninginbraken. Als u op zoek gaat naar een nieuw alarmsysteem in Brussel komt u al snel terecht in een enorm aanbod met ongekende keuzemogelijkheden. Afhankelijk van het type alarmsysteem kunt u het zelf installeren of door een specialist laten installeren. We raden u altijd aan om de hulp van een specialist in te schakelen bij het aanleggen van uw alarmsysteem. Zo weet u zeker dat het systeem op de juiste wijze geïnstalleerd wordt en kunt u tevens gebruikmaken van onze expertise. Onze ruime ervaring met alarmsystemen stelt ons in staat om het systeem op de meest optimale manier voor u in te zetten bij de beveiliging van uw woonst. Bij de plaatsing van uw systeem in Brussel speelt de specialist in op de gedachtegangen van inbrekers. Hierdoor zal uw nieuwe alarmsysteem u ontzettend veel waar voor uw geld geven. Natuurlijk zijn ook de diensten van de specialist zelf altijd het beste geprijsd. Vergelijk onze offerte met die van andere aanbieders van alarmsystemen in Brussel en u komt al snel tot de conclusie dat Slotenmaker Snel u de beste kwaliteit service en alarmsystemen Brussel biedt voor de juiste prijs.

Soorten alarmsystemen

Alarmsystemen zijn beschikbaar in vele varianten. Zo kunt u onder meer kiezen uit diverse bekabelde en draadloze alarmsystemen. Tevens is er de optie van een hybride systeem. Uiteraard kiest u altijd het systeem dat het beste past bij uw woning, zodat uw pand in Brussel op de juiste manier beveiligd kan worden door de specialist. Bekabeld alarmsysteem: in de wat lagere prijsklasse vindt u diverse soorten bekabelde alarmsystemen, die overigens stuk voor stuk zeer betrouwbaar zijn. De diverse onderdelen van dit systeem zijn met kabels verbonden en wanneer het alarmsysteem eenmaal geplaatst is hoeft u er niets meer aan te doen. Een bekabeld alarmsysteem vraagt nauwelijks onderhoud en gaat jarenlang mee. Draadloos alarmsysteem: onze draadloze alarmsystemen werken op batterijen die vanzelfsprekend van tijd tot tijd vervangen moeten worden. De verschillende onderdelen van dit systeem worden via een wifi verbinding met elkaar in contact gesteld. U kunt dit type alarmsysteem te allen tijde uitbreiden. Hybride alarmsysteem: dit type alarmsysteem combineert alle voordelen van zowel de draadloze als de bekabelde alarmsystemen. Uw specialist installeert hem graag voor u en kan hem op ieder gewenst moment eenvoudig uitbreiden.

Kiezen voor een basis alarmsysteem of een uitgebreid alarmsysteem Brussel

Zowel onze draadloze als onze bekabelde alarmsystemen zijn verkrijgbaar een uitgebreide versie en een basis variant. Ze zijn standaard voorzien van handig bedieningspaneel. Kiest u voor een basis alarmsysteem, dan mag u rekenen op een centraal bedieningspaneel, contact sensoren voor deuren en ramen en een sirene. Bij een uitgebreid alarmsysteem heeft u naast een centraal bedieningspaneel, contact sensoren voor deuren en ramen en een sirene tevens de beschikking over een rookmelder, bewegingsmelder, raammagneten en een aansluiting bij een alarmcentrale. Wanneer we uw alarmsysteem hebben geïnstalleerd nemen we altijd het bedieningspaneel even met u door. Zo weet u precies hoe alles werkt en kunt u alles wat er in en om uw woning gebeurt scherp in de gaten houden. Heeft u gekozen voor een uitgebreid alarmsysteem, dan staat u bij woninginbraken of andere calamiteiten altijd in direct contact met de alarmcentrale te Brussel. De medewerkers van de alarmcentrale staan op ieder moment voor u klaar en zorgen ervoor dat de juiste mensen u komen bijstaan.

Inbraken in Brussel

In Brussel heeft men meer dan gemiddeld met inbraken te maken. Zo zijn er in de politiezone HAZODI (rond Hasselt, Zonhoven en Diepenbeek) ongeveer de helft meer inbraken gepleegd dan het jaar ervoor. Voorkom daarom inbraken in uw woning en kies voor deugdelijke alarmsystemen Brussel van de specialist.

Slotenmaker Prolocks: uw specialist voor alarmsystemen in Brussel

Als specialist op het gebied van alarmsystemen staan we altijd voor u klaar, in heel Brussel. Als plaatselijke specialist zijn we altijd dichtbij om uw pand te beveiligen tegen woninginbraken en andere narigheid. Neem vandaag nog contact op met de slotenmakers van Prolocks.be

Prolocks
Abdijstraat 15 Gingelom, Limburg 3890
We hebben tevreden klanten in Brussel, Leuven, Tienen, Hasselt, Tongeren, Sint-Truiden, Genk. +32 489 309 305 info@prolocks.be Uren: Maandag - Zondag 24 / 7