Inbraakbeveiliging Landen

TEL: +32 489 309 305

Als u thuis een veilig gevoel wilt hebben, dan moet u bij inbraakbeveiliging Landen zijn! Prolocks beveiligt uw huis als de beste. Op die manier kan u met een gerust hart uw huis uitgaan. Wij bieden verschillende soorten inbraakbeveiliging aan, dat aan al uw noden voldoen. Er bestaan meerdere mogelijkheden als het gaat over inbraakbeveiliging, zoals:

U kunt bij deze slotenmaker terecht voor:

U ziet het natuurlijk meteen: bij ons bent u aan het juiste adres om uw huis en tuin volledig te voorzien van een beveiligde omgeving!

Inbraakbeveiliging Landen: modern

inbraakbeveiliging Landen

Uiteraard zijn wij volledig mee met de laatste trends. Wij zijn op de hoogte van alle moderne technologieën op het gebied van beveiliging. Tevens plaatsen wij een zeer correcte prijs tegenover de systemen die wij installeren. Ook bieden wij een erg goede service. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het onderhoud van uw inbraakbeveiliging, want ook daar zorgen wij voor!

Inbraakbeveiliging Landen: alarmsystemen

De meest gekozen manier om een huis te beveiligen, is het installeren van een alarmsysteem. Uiteraard is het niet onverstandig om hierin te investeren. Het schrikt inbrekers af, maar ook schrikt de hele buurt op als het alarm afgaat. Tevens kan u de politie inschakelen om te controleren of het over een echte inbraak gaat. Ook laten de moderne systemen het toe om een bericht naar bijvoorbeeld uw smartphone te sturen in geval dat uw alarm afgaat.

Inbraakbeveiliging Landen: camerabeveiliging

Ook camerabeveiliging is erg populair als het over inbraakbeveiliging gaat. De beelden die vastgelegd worden, kunnen automatisch opgeslagen worden op het internet. Dit is natuurlijk een grote sterkte van het systeem. Dieven of andere kwaadwilligen kunnen de camera in dit geval stukmaken, terwijl de beelden bewaard blijven. Op die manier kan u dus altijd achterhalen wie slechte bedoelingen heeft met u of uw woning.

Wat met huisdieren?

Misschien panikeert u wel bij het installeren van een alarmsysteem, omdat u denkt dat huisdieren dit in de weg staan. Als u één of meerdere huisdieren bezit, hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken. Ons alarmsysteem kan zo ingesteld worden dat de detectie bijvoorbeeld maar tot een bepaalde hoogte gaat. Als uw huisdier dan onder deze vastgelegde hoogte blijft, zal het alarm niet afgaan in geval uw huisdier rondwandelt. Ook kunnen wij in bepaalde ruimten een inbraakbeveiliging Landen voorzien aan de ramen, in plaats van de ruimte. Ook op die manier kan uw huisdier het alarm niet doen afgaan.

Inbraakbeveiliging Landen: meer informatie en offerte

Als u toch nog vragen heeft omtrent inbraakbeveiliging, of twijfels omtrent de systemen die wij aanbieden, dan kan u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om de verschillende mogelijkheden omtrent inbraakbeveiliging voor u uit te leggen. Ook zijn wij steeds bereid om enkele voorbeelden te tonen van systemen die reeds door ons geplaatst werden. Als u vervolgens overtuigd bent voor het aanschaffen van inbraakbeveiliging, dan kan u altijd een volledig vrijblijvende offerte aanvragen. Wanneer u dit wenst, kunnen wij ook bij u langskomen.

Prolocks
Abdijstraat 15 Gingelom, Limburg 3890
We hebben 10000+ tevreden klanten in Brussel, Leuven, Tienen, Hasselt, Tongeren, Sint-Truiden, Genk. +32 489 309 305 info@prolocks.be Uren: Maandag - Zondag 24 / 7