Slotenmaker Limburg

Prolocks biedt professionele slotenmakersdiensten aan in Limburg. Onze ervaren experts zijn gespecialiseerd in het repareren, vervangen en installeren van sloten voor particulieren en bedrijven. We komen snel ter plaatse in de provincie Limburg, zodat u nooit lang hoeft te wachten op hulp. Of het nu gaat om een kapot slot, een verouderd slot of een nieuwe installatie, we staan altijd klaar om u te assisteren. Neem gerust contact met ons op als u onze hulp nodig heeft. Wij zijn er om u te helpen.

Wat zeggen onze klanten in Limburg?

Prolocks
4.6
Based on 20 reviews
powered by Google
NatalieNatalie
07:26 21 Nov 22
Snelle en zeer vriendelijke interventie! Correcte prijs.
Michiel TheunisMichiel Theunis
10:59 09 Nov 22
Mooie service. We vroegen een niet dringende tussenkomst. De vriendelijke man maakte desondanks toch een afspraak binnen het uur. Hij wist meteen waar het probleem zat en combineerde verschillende oplossingen tot het probleem volledig opgelost was.Zeer aangenaam. Correcte prijs.
Bob MeylaertsBob Meylaerts
11:44 08 Aug 22
Onze sleutel was afgebroken, we hadden het stuk er zelf uit kunnen halen en hebben hen erna laten komen, het eerste wat hij deet was het kapot stuk erin duwen en zo kreeg hij het slot open, doordat nu het kapot stuk in de deur geblokkeerd zit moet er een nieuw slot gezet worden, we waren binnen, maar op de foute manier.. nu moeten we ook nog een nieuw slot laten zetten.. ik werd vandaag meteen terug opgebeld en we hebben het uitgepraat, hij heeft me gerustgesteld en mij verdergeholpen, hij komt morge langs en geeft me korting. Ze zijn 2 dagen later langsgekomen en hebbe alles geregeld!
NatalieNatalie
08:57 18 Jun 22
Zeer snelle en goede service. De medewerkers waren op een zaterdagavond al na 10 minuten ter plaatse. Ze zorgden voor een snelle -tijdelijke- oplossing en kwamen enkele dagen nadien opnieuw ter plaatse voor een definitieve oplossing. Correcte prijs en vriendelijke medewerkers.
js_loader

Wij zijn snel ter plaatse in volgende steden binnen Limburg