ClickCease

Slotenmaker in de buurt

Onze professionele slotenmakers staan klaar om u te helpen

 • Spoedservice 24u/7d
 • Vaste tarief
 • Schadevrij deur openen

Wij bellen terug:

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  We zullen contact met u opnemen om uw afspraak in te plannen. Voor spoeddiensten BEL: 0489 309 305

  Sleutelhanger in vorm van een huisje op groene achtergrond

  Op zoek naar een slotenmaker in de buurt?

  Moet je beroep doen op een slotenmaker en wil je de kosten zo laag mogelijk houden, terwijl je toch snel geholpen wordt? Dan doe je maar beter beroep op een slotenmaker in de buurt. Bij Prolocks hebben we steeds een slotenmaker in de buurt beschikbaar. Wij beschikken immers over een netwerk aan regionale slotenmakers. Stuk voor stuk opgeleide vakmensen met kennis van sloten en sleutels.

  Kies verstandig, kies een slotenmaker in de buurt

  Van hoe verder een slotenmaker moet komen, hoe duurder. Een slotenmaker rekent immers verplaatsingskosten aan en die kunnen aardig oplopen Daarom dat je maar beter kiest voor een slotenmaker in de buurt. Kijk wel uit, want heel wat slotenmakers – zeker op het internet – beweren wel regionaal actief te zijn, maar komen in de praktijk van veel verder. Hierdoor lopen de kosten hoog op en moet je vaak woekertarieven betalen. Bij Prolocks doen we hier bewust niet aan mee. Wij werken effectief met een slotenmaker in de buurt, waardoor je een correcte prijs betaalt voor een piekfijne service. Bovendien zijn we ook nog eens heel wat sneller ter plaatse, waardoor je veel sneller weer binnen kunt of je slot gerepareerd wordt.

  Kwalitatieve sloten en sleutels

  Geen enkel slot heeft geheimen voor onze slotenmaker in de buurt. Wij werken bewust samen met opgeleide slotenmakers met kennis van zaken en modern materiaal. Wij kennen onze slotenmakers door en door en steken er onze handen voor in het vuur. Bij Prolocks hanteren we transparante tarieven en is er een tarief voor elk probleem. Alle mogelijke sloten kunnen door ons gerepareerd of vervangen worden. Ook wanneer je sleutel is afgebroken in het slot, zijn we de geknipte partij om dit op te lossen. Steken we een nieuw slot, dan gaan we voor kwaliteit met een keurmerk. Zo kunnen we je als slotenmaker in de buurt garanderen dat je slot inbraakbestendig is en dat het jaren meegaat.

  Permanentiedienst voor dringende problemen

  Weet dat onze slotenmaker in de buurt ook ‘s nachts en in het weekend bereikbaar is. Wij werken immers met een permanentiesysteem. Zo moet je ook dan zelden langer wachten dan een uur voor onze slotenmaker arriveert. Een gemiddelde reparatie of een vervanging van een slot neemt trouwens zelden langer dan twintig minuten in beslag. Wij werken met vakmensen die vaak een stuk sneller werken dan veel van onze collega’s. Zo betaal je ook een stuk minder wat mooi meegenomen is. Onze slotenmakers in de buurt behoren sowieso tot de meest betaalbare slotenmakers. En dit zonder dat we minderwaardige kwaliteit leveren, integendeel. Al onze slotenmakers proberen zo weinig mogelijk nevenschade te veroorzaken.

  Geen enkel slot vormt een probleem

  Wat minder mensen weten is dat je ook voor fietssloten bij onze slotenmaker in de buurt terecht kunt. Voor elk slot hebben we de gepaste oplossing. Verder kun je ook steeds een veiligheidsanalyse van je woning aanvragen. Wij bekijken dan de sloten en de rest van de beveiliging en wijzen je op de verbeterpunten. Wij worden dikwijls geconfronteerd met inbraakpogingen en weten dan ook beter dan wie ook de zwakke plekken te detecteren.

  Doe beroep op de slotenmaker in de buurt

  Wil je een slotenmaker die snel en betaalbaar je problemen met je slot oplost? Bel Prolocks. Als slotenmaker in de buurt zijn we snel ter plaatse en repareren of vervangen we je slot vakkundig. Waarom zou je langer wachten en/of meer betalen bij een andere slotenmaker als wij het je makkelijk maken. Honderden tevreden klanten gingen je voor. Lees er zeker onze reviews eens op na, wij hebben geen geheimen en zorgen voor pasklare oplossingen. Jouw slot is bij ons in betrouwbare handen.

  Wat zeggen onze klanten?

  Prolocks
  4.8
  Based on 28 reviews
  powered by Google
  isabelle bemelmansisabelle bemelmans
  15:43 24 Nov 22
  Lock yourself out at 3.30 pm and be nice and warm inside at 4.30 pm with a new lock! Great service! Thank you
  sandra duwesandra duwe
  14:33 23 Nov 22
  Friendly, smooth, fast on the spot. Very professional.
  Trui NiesTrui Nies
  12:01 08 Nov 22
  On site within half an hour.Friendly and quick help
  Bob GeldermansBob Geldermans
  12:12 28 Oct 22
  Very satisfied. Good workmanship and honest advice, as it should be (but not always the case in this profession)
  Fatima EljFatima Elj
  16:56 14 Aug 22
  Locked out of the car (key in suitcase) contacted an employee of this company and helped with kindness and quickly despite I arrived late. Polite and helpful employee 👌🏽Good service, recommended!
  Gebirie YizengawGebirie Yizengaw
  21:11 14 Jun 22
  Fot the service 2 ts. Always fast and relieves you from the stress. Really recommended if you happen to be in this situation
  Иска ХамИска Хам
  02:04 29 Jan 22
  I would like to recommend this company.Good cooperation and professional stuff.Thanks a lot guys. 👍🙌🏻
  Francois PeetersFrancois Peeters
  22:25 22 Dec 22
  Snelle, vriendelijke service.Niks op aan te merken.
  isabelle bemelmansisabelle bemelmans
  15:43 24 Nov 22
  Om 15u30 jezelf buitensluiten en om 16u30 lekker warm binnen zitten met een nieuw slot! Super service ! Bedankt
  sandra duwesandra duwe
  14:33 23 Nov 22
  Vriendelijk, vlot, snel ter plaatse. Zeer professioneel.
  Trui NiesTrui Nies
  12:01 08 Nov 22
  Binnen een half uur ter plaatse .Vriendelijk en snel geholpen
  Bob GeldermansBob Geldermans
  12:12 28 Oct 22
  Zeer tevreden. Goed vakmanschap en eerlijk advies, zoals het moet (maar niet altijd gebeurt in dit vak)
  Rosy BasRosy Bas
  14:05 15 Oct 22
  Super goed en snel geholpen. Een echte stielman!!!!
  Fatima EljFatima Elj
  16:56 14 Aug 22
  Buitengesloten uit wagen (sleutel in koffer) contact opgenomen met medewerker van deze firma en met vriendelijkheid en snel verder geholpen ondanks ik aan de late kant toekwam. Beleefde en hulpzame werknemer 👌🏽Goede service, aan te raden!
  Mijn elektrisch slot stuk, laten vervangen door gewoon slot. Mooi afgewerkt doordat het een groot slot was en het gewone een stuk kleiner is, was niet dringend maar enkele uren nadien hersteld.
  Gabriel QuniGabriel Quni
  12:12 29 Jun 22
  Nurdy heeft goede werk gedaan, heeft correct gewerkt. Hij is van Antwerpen naar Merksem gegaan. Snel gekomen. Goed en professionel werk gedaan. Dank u voor goede werk.
  js_loader