ClickCease

Slotenmaker Antwerpen

Onze professionele slotenmakers staan klaar om u te helpen

 • Spoedservice 24u/7d
 • Vaste tarief
 • Schadevrij deur openen

Wij bellen terug:

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  We zullen contact met u opnemen om uw afspraak in te plannen. Voor spoeddiensten BEL: 0489 309 305

  Avond in stad Antwerpen

  Prolocks uw slotenmaker in Antwerpen

  De grote markt, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Rubenshuis, Antwerpen heeft u veel te bieden en er wonen is een geluk dat u wel kent. Heeft u de diensten van een slotenmaker in Antwerpen nodig? Bel dan Prolocks voor een snelle en professionele service. Wij staan altijd voor u klaar om u uit de nood te helpen of u adviezen te geven. Bekijk op onze website wat wij voor u kunnen doen.

  Wat doet een slotenmaker in Antwerpen?

  De slotenmakers van Prolocks in Antwerpen krijgen constante bijscholing, zo zijn zij ware keien in het vak. U kan bij onze betrouwbare slotenmakers terecht voor een groot aantal services. Wij lijsten ze alvast even voor u op:

  Snelle en betrouwbare slotenmaker in Antwerpen

  Heeft u een ander probleem waarvan u denkt dat wij u kunnen helpen? Bel ons en wij beantwoorden al uw vragen met een glimlach. Als slotenmaker in Antwerpen kennen we ons vak door en door en kunnen we ook met de meest complexe problemen helpen.

  Fotokaart van prolocks. Slotenmaker Antwerpen.

  Prolocks slotenmakers zijn altijd beschikbaar

  Heeft u uzelf per ongeluk buitengesloten, is uw sleutel afgebroken in het slot of bent u thuisgekomen en merkte u op dat uw deur geforceerd was? Aarzel niet en bel Prolocks. Dankzij onze 24/7-snelservice staan wij op ieder moment van de week, meestal binnen het half uur aan uw deur in Antwerpen om u uit de nood te helpen. Wij weten zeker en vast dat u andere plannen had, daarom garanderen wij een snelle en professionele service. Er is geen betere en snellere slotenmaker in Antwerpen te vinden.

  Slotenmaker Antwerpen: Buitengesloten in Antwerpen?

  Staat u buitengesloten? Onze slotenmakers kunnen meestal uw deur zonder enige schade openen. Dient uw slot toch vervangen te worden? Of werd uw deur geforceerd? Dan vervangen wij uw slot in een handomdraai. Wij werken enkel met hoog kwalitatieve sloten, hierdoor kan u iedere nacht op beide oren slapen.

  Uw veiligheid is onze prioriteit

  Werd uw deur geforceerd? Heeft u gehoord van een aantal inbraken in de buurt? Of wilt u gewoon zeker zijn dat uw huis goed beveiligd is? U kan hiervoor bij Prolocks terecht. Onze anti-inbraakexpert komt bij u in Antwerpen langs en geeft u enkele nuttige tips om de veiligheid van uw woning op te krikken. In samenspraak met u bekijken we dan welke aanpassingen u wilt uitvoeren. Vervolgens kan u onze vakman aan het werk laten en er zeker van zijn dat uw huis niet het doelwit zal worden van ongewenste indringers. Als slotenmaker in Antwerpen denken we met u mee en zorgen we voor een optimale beveiliging binnen uw budget en de mogelijkheden van uw woning.

  Kort over Antwerpen

  Antwerpen is een centrale stad in het Vlaamse Gewest van België met een uitgestrekt havengebied. Het is de tweede grootste haven van Europa na Rotterdam. Antwerpen telt ongeveer 529.000 inwoners (2020) en is daarmee qua inwonertal de grootste gemeente van België. De stad is ook een wereldcentrum voor diamanthandel en de zetel van het rooms-katholieke bisdom Antwerpen en het anglicaanse aartsdekenaat van Noordwest-Europa.

  Slotenmaker Antwerpen: Bruikbare info

  Bent u op zoek naar informatie over de Antwerpse politiebureaus, dan kunt u ze hier vinden. Wil je in contact komen met het stadsbestuur, dan kan dat hier.

  Een slotenmaker in Antwerpen contacteren

  Heeft u een slotenmaker in Antwerpen nodig? Bent u in nood omdat u buitengesloten bent of zit uw poort klem? Onze 24/7-service staat voor u klaar. Ook minder dringende zaken behandelen wij graag. Optimaliseer uw veiligheid door een van onze anti-inbraakexperts te laten langskomen en laat misschien ook een kluis plaatsen. Contacteer ons voor al deze zaken en veel meer, wij staan u graag te woord. Als slotenmaker Antwerpen genieten we al jaren van een uitstekende reputatie en kunnen we ongetwijfeld ook voor u het verschil maken op het vlak van sloten en meer. We zijn als slotenmaker Antwerpen snel ter plaatse en hanteren een zeer correcte prijs.

  Wat zeggen onze klanten?

  Prolocks
  4.8
  Based on 28 reviews
  powered by Google
  isabelle bemelmansisabelle bemelmans
  15:43 24 Nov 22
  Lock yourself out at 3.30 pm and be nice and warm inside at 4.30 pm with a new lock! Great service! Thank you
  sandra duwesandra duwe
  14:33 23 Nov 22
  Friendly, smooth, fast on the spot. Very professional.
  Trui NiesTrui Nies
  12:01 08 Nov 22
  On site within half an hour.Friendly and quick help
  Bob GeldermansBob Geldermans
  12:12 28 Oct 22
  Very satisfied. Good workmanship and honest advice, as it should be (but not always the case in this profession)
  Fatima EljFatima Elj
  16:56 14 Aug 22
  Locked out of the car (key in suitcase) contacted an employee of this company and helped with kindness and quickly despite I arrived late. Polite and helpful employee 👌🏽Good service, recommended!
  Gebirie YizengawGebirie Yizengaw
  21:11 14 Jun 22
  Fot the service 2 ts. Always fast and relieves you from the stress. Really recommended if you happen to be in this situation
  Иска ХамИска Хам
  02:04 29 Jan 22
  I would like to recommend this company.Good cooperation and professional stuff.Thanks a lot guys. 👍🙌🏻
  Francois PeetersFrancois Peeters
  22:25 22 Dec 22
  Snelle, vriendelijke service.Niks op aan te merken.
  isabelle bemelmansisabelle bemelmans
  15:43 24 Nov 22
  Om 15u30 jezelf buitensluiten en om 16u30 lekker warm binnen zitten met een nieuw slot! Super service ! Bedankt
  sandra duwesandra duwe
  14:33 23 Nov 22
  Vriendelijk, vlot, snel ter plaatse. Zeer professioneel.
  Trui NiesTrui Nies
  12:01 08 Nov 22
  Binnen een half uur ter plaatse .Vriendelijk en snel geholpen
  Bob GeldermansBob Geldermans
  12:12 28 Oct 22
  Zeer tevreden. Goed vakmanschap en eerlijk advies, zoals het moet (maar niet altijd gebeurt in dit vak)
  Rosy BasRosy Bas
  14:05 15 Oct 22
  Super goed en snel geholpen. Een echte stielman!!!!
  Fatima EljFatima Elj
  16:56 14 Aug 22
  Buitengesloten uit wagen (sleutel in koffer) contact opgenomen met medewerker van deze firma en met vriendelijkheid en snel verder geholpen ondanks ik aan de late kant toekwam. Beleefde en hulpzame werknemer 👌🏽Goede service, aan te raden!
  Mijn elektrisch slot stuk, laten vervangen door gewoon slot. Mooi afgewerkt doordat het een groot slot was en het gewone een stuk kleiner is, was niet dringend maar enkele uren nadien hersteld.
  Gabriel QuniGabriel Quni
  12:12 29 Jun 22
  Nurdy heeft goede werk gedaan, heeft correct gewerkt. Hij is van Antwerpen naar Merksem gegaan. Snel gekomen. Goed en professionel werk gedaan. Dank u voor goede werk.
  js_loader