ClickCease

Slotenmaker Leuven

Onze professionele slotenmakers staan klaar om u te helpen

 • Spoedservice 24u/7d
 • Vaste tarief
 • Schadevrij deur openen

Wij bellen terug:

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  We zullen contact met u opnemen om uw afspraak in te plannen. Voor spoeddiensten BEL: 0489 309 305

  Slotenmaker Leuven Prolocks

  De grote markt, de Universiteitsbibliotheek, het M Museum, Leuven heeft heel wat in petto voor haar bewoners. U weet hier natuurlijk alles van en baadt iedere dag in die schoonheid. Wie zou hier nu niet willen wonen? Heeft u diensten nodig van een slotenmaker in Leuven? Bel dan Prolocks, wij staan steeds voor u klaar met een snelle en professionele service. Onze werknemers beantwoorden al uw vragen en geven u met veel plezier advies. Bekijk zeker onze website om te weten wat wij voor u kunnen betekenen.

  Wat doet een slotenmaker in Leuven?

  Onze slotenmakers in Leuven genieten van constante bijscholingen. Op die manier garanderen wij hun expertise aan onze klanten. Zij kunnen u bijstaan bij tal van problemen. Wij lijsten alvast onze diensten op:

  Heeft u een ander probleem waarvan u denkt dat wij u kunnen helpen? Bel ons en wij beantwoorden al uw vragen met een glimlach.

  Prolocks slotenmakers zijn altijd beschikbaar

  Blokkeert uw deur plots? Draait het slot niet meer over of is de sleutel afgebroken? Bent u thuisgekomen en merkte u op dat uw deur geforceerd werd? Wacht niet langer en bel Prolocks om u in Leuven uit de nood te helpen. Met onze 24/7-snelservice staan wij altijd voor u paraat. Omdat wij weten dat wachten op een slotenmaker geen fijne bezigheid is beperken wij onze wachttijden meestal tot een half uur. Onze werknemers helpen u vlot verder en zo hoeft u niet uw hele dagplanning om te gooien.

  Buitengesloten uit uw woning? Geen probleem, onze medewerker is al op weg. Onze slotenmakers in Leuven verlenen u vlot terug toegang tot uw woonst, meestal zonder enige schade aan uw deur. Werd uw slot geforceerd of dient het toch vervangen te worden? Dan doen zij dit op professionele wijze. Wij werken steeds met hoog kwalitatieve sloten om op die manier uw veiligheid te garanderen. Wij zijn niet voor niets dé slotenmaker in Leuven.

  Uw veiligheid is onze prioriteit

  Is er een reeks van inbraken in uw buurt in Leuven? Werd uw deur geforceerd? Of wilt u simpelweg de veiligheid van uw woning verbeteren? Omdat wij onze medewerkers permanente vorming aanbieden zijn zij ook ware anti-inbraakexperts. Schakel hen in om de veiligheid van uw woning te evalueren. Zij zullen u verschillende adviezen aanreiken en u kiest welke anti-inbraakmaatregelen u wilt treffen. Vervolgens installeren onze werknemers de gevraagde aanpassingen op professionele wijze. Zo kan u er zeker van zijn dat uw woning geen doelwit voor inbrekers wordt. Een slotenmaker in Leuven doet meer dan sloten repareren.

  Een alarminstallatie is een van de meest populaire anti-inbraakmaatregelen. Wanneer een persoon probeert in te breken wordt niet enkel u maar ook de politie of de alarm-maatschappij ingelicht. Wanneer uw huis uitgerust is met een alarminstallatie zal het vaak niet tot dat punt komen, het is een doeltreffend afschrikmiddel? Een andere, zeer populaire, maatregel zijn motion-sensor lichten. Ongewenste indringers willen natuurlijk niet gezien worden.

  Informatie over Leuven

  Leuven is een stad in België, gelegen aan de rivier de Dijle. De stad is onder meer bekend als de zetel van de KU Leuven, de oudste universiteit van België en een internationaal erkend centrum voor onderzoek en onderwijs in de kunsten en wetenschappen. Andere bezienswaardigheden zijn Anheuser-Busch InBev (van oudsher Brouwerij Artois, later ook Interbrew en InBev genoemd), de Boerenbond (een sociale club voor Vlaamse zakenlieden) en het Leuvense universiteitsbibliotheken.

  Informatie over het lokale politiekantoor vindt u hier.

  Contacteer ons

  Heeft u een slotenmaker in Leuven nodig? Bent u in nood omdat u buitengesloten bent of zit uw poort klem? Onze 24/7-service staat voor u klaar. Ook minder dringende zaken behandelen wij graag. Optimaliseer uw veiligheid door een van onze anti-inbraakexperts te laten langskomen en laat misschien ook een kluis plaatsen. Contacteer ons voor al deze zaken en veel meer, wij staan u graag te woord.

  Wat zeggen onze klanten?

  Prolocks
  4.8
  Based on 28 reviews
  powered by Google
  isabelle bemelmansisabelle bemelmans
  15:43 24 Nov 22
  Lock yourself out at 3.30 pm and be nice and warm inside at 4.30 pm with a new lock! Great service! Thank you
  sandra duwesandra duwe
  14:33 23 Nov 22
  Friendly, smooth, fast on the spot. Very professional.
  Trui NiesTrui Nies
  12:01 08 Nov 22
  On site within half an hour.Friendly and quick help
  Bob GeldermansBob Geldermans
  12:12 28 Oct 22
  Very satisfied. Good workmanship and honest advice, as it should be (but not always the case in this profession)
  Fatima EljFatima Elj
  16:56 14 Aug 22
  Locked out of the car (key in suitcase) contacted an employee of this company and helped with kindness and quickly despite I arrived late. Polite and helpful employee 👌🏽Good service, recommended!
  Gebirie YizengawGebirie Yizengaw
  21:11 14 Jun 22
  Fot the service 2 ts. Always fast and relieves you from the stress. Really recommended if you happen to be in this situation
  Иска ХамИска Хам
  02:04 29 Jan 22
  I would like to recommend this company.Good cooperation and professional stuff.Thanks a lot guys. 👍🙌🏻
  Francois PeetersFrancois Peeters
  22:25 22 Dec 22
  Snelle, vriendelijke service.Niks op aan te merken.
  isabelle bemelmansisabelle bemelmans
  15:43 24 Nov 22
  Om 15u30 jezelf buitensluiten en om 16u30 lekker warm binnen zitten met een nieuw slot! Super service ! Bedankt
  sandra duwesandra duwe
  14:33 23 Nov 22
  Vriendelijk, vlot, snel ter plaatse. Zeer professioneel.
  Trui NiesTrui Nies
  12:01 08 Nov 22
  Binnen een half uur ter plaatse .Vriendelijk en snel geholpen
  Bob GeldermansBob Geldermans
  12:12 28 Oct 22
  Zeer tevreden. Goed vakmanschap en eerlijk advies, zoals het moet (maar niet altijd gebeurt in dit vak)
  Rosy BasRosy Bas
  14:05 15 Oct 22
  Super goed en snel geholpen. Een echte stielman!!!!
  Fatima EljFatima Elj
  16:56 14 Aug 22
  Buitengesloten uit wagen (sleutel in koffer) contact opgenomen met medewerker van deze firma en met vriendelijkheid en snel verder geholpen ondanks ik aan de late kant toekwam. Beleefde en hulpzame werknemer 👌🏽Goede service, aan te raden!
  Mijn elektrisch slot stuk, laten vervangen door gewoon slot. Mooi afgewerkt doordat het een groot slot was en het gewone een stuk kleiner is, was niet dringend maar enkele uren nadien hersteld.
  Gabriel QuniGabriel Quni
  12:12 29 Jun 22
  Nurdy heeft goede werk gedaan, heeft correct gewerkt. Hij is van Antwerpen naar Merksem gegaan. Snel gekomen. Goed en professionel werk gedaan. Dank u voor goede werk.
  js_loader