Slotenmaker
in uw Buurt
Met Spoed of Zonder

Onze professionele slotenmakers staan klaar om u te helpen

  • Spoedservice 24u/7d
  • Vaste tarief
  • Schadevrij deur openen

Slotenmaker Leuven

Prolocks uw slotenmaker in Leuven

De grote markt, de Universiteitsbibliotheek, het M Museum, Leuven heeft heel wat in petto voor haar bewoners. U weet hier natuurlijk alles van en baadt iedere dag in die schoonheid. Wie zou hier nu niet willen wonen? Heeft u diensten nodig van een slotenmaker in Leuven? Bel dan Prolocks, wij staan steeds voor u klaar met een snelle en professionele service. Onze werknemers beantwoorden al uw vragen en geven u met veel plezier advies. Bekijk zeker onze website om te weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat doet een slotenmaker in Leuven?

Onze slotenmakers in Leuven genieten van constante bijscholingen. Op die manier garanderen wij hun expertise aan onze klanten. Zij kunnen u bijstaan bij tal van problemen. Wij lijsten alvast onze diensten op:

Heeft u een ander probleem waarvan u denkt dat wij u kunnen helpen? Bel ons en wij beantwoorden al uw vragen met een glimlach.

Prolocks slotenmakers zijn altijd beschikbaar

Blokkeert uw deur plots? Draait het slot niet meer over of is de sleutel afgebroken? Bent u thuisgekomen en merkte u op dat uw deur geforceerd werd? Wacht niet langer en bel Prolocks om u in Leuven uit de nood te helpen. Met onze 24/7-snelservice staan wij altijd voor u paraat. Omdat wij weten dat wachten op een slotenmaker geen fijne bezigheid is beperken wij onze wachttijden meestal tot een half uur. Onze werknemers helpen u vlot verder en zo hoeft u niet uw hele dagplanning om te gooien.

Buitengesloten uit uw woning? Geen probleem, onze medewerker is al op weg. Onze slotenmakers in Leuven verlenen u vlot terug toegang tot uw woonst, meestal zonder enige schade aan uw deur. Werd uw slot geforceerd of dient het toch vervangen te worden? Dan doen zij dit op professionele wijze. Wij werken steeds met hoog kwalitatieve sloten om op die manier uw veiligheid te garanderen. Wij zijn niet voor niets dรฉ slotenmaker in Leuven.

Uw veiligheid is onze prioriteit

Is er een reeks van inbraken in uw buurt in Leuven? Werd uw deur geforceerd? Of wilt u simpelweg de veiligheid van uw woning verbeteren? Omdat wij onze medewerkers permanente vorming aanbieden zijn zij ook ware anti-inbraakexperts. Schakel hen in om de veiligheid van uw woning te evalueren. Zij zullen u verschillende adviezen aanreiken en u kiest welke anti-inbraakmaatregelen u wilt treffen. Vervolgens installeren onze werknemers de gevraagde aanpassingen op professionele wijze. Zo kan u er zeker van zijn dat uw woning geen doelwit voor inbrekers wordt. Een slotenmaker in Leuven doet meer dan sloten repareren.

Een alarminstallatie is een van de meest populaire anti-inbraakmaatregelen. Wanneer een persoon probeert in te breken wordt niet enkel u maar ook de politie of de alarm-maatschappij ingelicht. Wanneer uw huis uitgerust is met een alarminstallatie zal het vaak niet tot dat punt komen, het is een doeltreffend afschrikmiddel? Een andere, zeer populaire, maatregel zijn motion-sensor lichten. Ongewenste indringers willen natuurlijk niet gezien worden.

Informatie over Leuven

Leuven is een stad in Belgiรซ, gelegen aan de rivier de Dijle. De stad is onder meer bekend als de zetel van de KU Leuven, de oudste universiteit van Belgiรซ en een internationaal erkend centrum voor onderzoek en onderwijs in de kunsten en wetenschappen. Andere bezienswaardigheden zijn Anheuser-Busch InBev (van oudsher Brouwerij Artois, later ook Interbrew en InBev genoemd), de Boerenbond (een sociale club voor Vlaamse zakenlieden) en het Leuvense universiteitsbibliotheken.

Informatie over het lokale politiekantoor vindt u hier.

Contacteer ons

Heeft u een slotenmaker in Leuven nodig? Bent u in nood omdat u buitengesloten bent of zit uw poort klem? Onze 24/7-service staat voor u klaar. Ook minder dringende zaken behandelen wij graag. Optimaliseer uw veiligheid door een van onze anti-inbraakexperts te laten langskomen en laat misschien ook een kluis plaatsen. Contacteer ons voor al deze zaken en veel meer, wij staan u graag te woord.